Mungkin kartun 5 orang dan teks yang berkata 'MC MCMC JAUHI PERBALAHAN Dekati Kedamaian, Pupuk Persefahaman 2 • … … Laporkan Kandungan Sensitif Berbaur 3R (RELIGION, RACE & ROYALTY kepada Kami MCMC RASMI SKMM MCMC MCMCTV'

Komen yang baik-baik sahaja tau, jauhi perbalahan.
Sila laporkan kepada kami berkenaan sebarang kandungan sensitif berbaur 3R melalui whatsapp di talian: 016-220 6262 atau e-melkan ke: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Kami dari PEDi Felda Medoi ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Deepavali. Semoga Deepavali kali ini lebih bermakna buat yang menyambutnya.

 

Happy Deepavali PEDi Felda Medoi 2022

Sentiasa peka dan sensitif dengan sebarang hantaran yang dibuat melibatkan 3R iaitu “Royalty, Religion, Race” bagi menjaga perpaduan semua lapisan masyarakat di Malaysia.

Jika anda dapati terdapat hantaran sensitif yang berunsur 3R, sila laporkan kepada kami dengan WhatsApp di talian 016-2206262 atau e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sumber: @skmm_mcmc

#MCMC
#3R
#KlikDenganBijak
#MalaysiaICTVolunteer

 

May be an image of 1 person and text that says 'JAUHI PERBALAHAN Dekati Kedamaian, Pupuk Persefahaman MCMC aporkan Kandungan Sensitif Berbaur 3R (RELIGION, RACE & ROYALTY kepada Kami 016-2206262 <a href=Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.';"/>

Jaga etika dan bahasa ketika berkomunikasi di internet.

Bersama kita menggalas tanggungjawab dalam mencipta persekitaran siber yang positif dan harmoni.

Jom @klikdenganbijak

#EtikaAlamSiber
#KlikDenganBijak
#MCMC
#RukunNegara
#MalaysiaICTVolunteer

 

 

 

May be an image of text that says "Beradab Ketika Berkomunikasi di Internet klik bijak MCMC Bahasa kesat sering mencetuskan pergaduhan Jangan buat kecaman secara melulu Banyakkan kata-kata berunsur positif dan membina"

Gunakan platform media sosial dengan baik dan bijak. Untuk manfaat bersama, jangan memulakan sebarang konflik perbalahan di media sosial anda termasuk kecaman dan hantaran berunsur 3R (Religion, Race dan Royalty)

Laporkan ke talian 016-2206262 atau e-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. berkenaan sebarang insiden atau kandungan di media sosial yang berunsur 3R.

Jom @klikdenganbijak !

#3R
#K-KOMM
#MCMC
#KlikDenganBijak
#MalaysiaICTVolunteerMay be a cartoon of one or more people and text that says 'MCMC JANGAN SEBARKAN KANDUNGAN BERBAUR HASUTAN Demi Keharmonian Sesama Kaum Laporkan Kandungan Sensitif Berbaur 3R RELIGION, RACE & ROYALTY) kepada Kami Suruhanjaya unkasi MCMC RASMI SKMM MCMC MCMCTV'